Uw mandje

Uw Winkelwagen is nog leeg.

menu

Dit wijnhuis ligt in de vallei van de goden op een paar kilometer van Verona.

Zodra je het imposante landgoed op komt rijden ben je omringd door de wijngaarden. Deze liggen verspreid in de vallei, maar ook tegen de heuvels aan.

Image

De kelder onder het gebouw ligt 12 meter onder de grond met het allergrootste houten wijnvat ter wereld wat nog gebruikt wordt om bepaalde wijnen te laten rijpen. Daarnaast staan er 1200 houten vaten, en met 50 hectare wijnvelden is dit een prachtig wijnhuis.

Het grote houten wijnvat staat zelfs in het guinness book of records.

Wat dit wijnhuis bijzonder maakt is dat ze echt hele mooie wijnen maken die al een cadeautje zijn om te drinken, maar de flessen die zij gebruiken maken dat plaatje helemaal af!

Ook is Cavini de enige die deze flessen importeert vanuit Italiƫ. Dus mega exclusief en uniek!

Image
Image
Image

Deze flessen zijn echt de mooiste geschenken voor zakenrelaties, verjaardag of een andere gelegenheid die bijzonder is. Niet alleen omdat ze er fantastisch uitzien, maar vooral de inhoud zal elke wijnliefhebber gelukkig maken.

Informatie en bestelformulier

  Nog niet helemaal overtuigd? Scroll dan wat verder naar onder voor een selectie 'instap wijnen" welke direct online te bestellen zijn.

  Image

  Mocht je na dit verhaal nog niet volledig overtuigd zijn en denken dat zeggen ze allemaal, probeer dan eens de 'base' Valpolicella, Valpolicella Ripasso of Amarone della Valpolicella. Deze wijnen zijn de 'instap wijnen" bij dit wijnhuis. De druiven voor deze wijnen komen uit het dal van de vallei terwijl de meer exclusievere wijnen van de heuvels komen. 1 ding is zeker als je deze eenmaal gedronken hebt wil je niks anders meer. De 'instap wijnen" zijn eenvoudig direct online te bestellen.

  Locatie

  Boumare 49
  3155 PB
  Maasland

  Info

  KvK: 61316199